СПОРТ

Вучић се огласио због Јокића: Велико хвала најбољем играчу на планети

Председник Србије Александар Вучић захвалио се Николи Јокићу, најкориснијем играчу НБА лиге у протеклој сезони, због тога што ће играти за Србију на Олимпијским играма у Паризу.
Sputnik
Дуго се чекало на одлуку Николе Јокића, али српски ас одморио је и дао Србији потврдан одговор. Име троструког МВП-а НБА лиге нашло се на списку Светислава Пешића, селектора кошаркашке репрезентације Србије, за предстојеће Олимпијске игре у Паризу.
На овој одлуци Јокићу је захвалио и Александар Вучић.
„Велико хвала најбољем играчу на планети и велико хвала свим другим српским репрезентативцима. Какве год резултате постигли у Француској, Србија ће бити уз вас. Само желим да вам кажем, да се цела Србија нада да победите најјачу америчку репрезентацију свих времена. Да покажемо свету ко је најбољи и ко је непобедив. Живела Србија“, написао је председник Вучић на друштвеној мрежи.
Јокић није играо за репрезентацију на Светском првенству прошле године када су Орлови освојили сребрну медаљу, али нема сумње да ће његово присуство бити од великог значаја јер Србија у групи игра са Сједињеним Америчким Државама, Јужним Суданом и победником квалификација, а то могу бити између осталог и Италија или Литванија.
ЕУРО 2024
Ко ће делити правду и слушати ВАР
Коментар