- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вучић се огласио због Јокића: Велико хвала најбољем играчу на планети

© Фото: КССНикола Јокић, Србија
Никола Јокић, Србија - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2024
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић захвалио се Николи Јокићу, најкориснијем играчу НБА лиге у протеклој сезони, због тога што ће играти за Србију на Олимпијским играма у Паризу.
Дуго се чекало на одлуку Николе Јокића, али српски ас одморио је и дао Србији потврдан одговор. Име троструког МВП-а НБА лиге нашло се на списку Светислава Пешића, селектора кошаркашке репрезентације Србије, за предстојеће Олимпијске игре у Паризу.
На овој одлуци Јокићу је захвалио и Александар Вучић.
„Велико хвала најбољем играчу на планети и велико хвала свим другим српским репрезентативцима. Какве год резултате постигли у Француској, Србија ће бити уз вас. Само желим да вам кажем, да се цела Србија нада да победите најјачу америчку репрезентацију свих времена. Да покажемо свету ко је најбољи и ко је непобедив. Живела Србија“, написао је председник Вучић на друштвеној мрежи.
Јокић није играо за репрезентацију на Светском првенству прошле године када су Орлови освојили сребрну медаљу, али нема сумње да ће његово присуство бити од великог значаја јер Србија у групи игра са Сједињеним Америчким Државама, Јужним Суданом и победником квалификација, а то могу бити између осталог и Италија или Литванија.
Фудбалски судија - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2024
ЕУРО 2024
Ко ће делити правду и слушати ВАР
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала