Ако вас спречавају да пратите Спутњик, читајте нас на Телеграму – ево и како

У Црној Гори је на снази срамна мера о забрани емитовања низа руских медија, међу којима је и Спутњик. Уколико било где у свету не можете да приступите нашем порталу, све актуелности и даље можете да пратите на нашем каналу на Телеграму, који нико не може да угаси.
Sputnik
Да бисте били у току с најновијим дешавањима, коментарисали садржаје у реалном времену, размењивали мишљење с нама, али и другим корисницима, доносимо вам упутство за коришћење „Телеграма“.
Детаљно упутство са сликама свих корака можете погледати у наставку:
Пре свега, потребно је да „Телеграм“ преузмете из продавнице за апликације на вашем мобилном телефону. Да бисте пратили Спутњик Србија, потребно је да притиснете сличицу лупе у горњем десном углу екрана. У поље за претрагу упишите @sputniksrbija и отворите наш налог. У оквиру налога, на дну екрана, притисните „Џоин“ (Join) да бисте добијали најновије информације.
Први корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Да бисте прокоментарисали садржај, само је потребно да уочите вест на којој желите да оставите коментар и притиснете „Лив а комент“ (Leave a comment) на дну објаве.
Други корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Уколико желите, можете и да се дописујете с нама или другим нашим пратиоцима у „Спутњик Србија“ групи. У оквиру нашег налога притисните назив „Спутњик Србија“ у горњем делу екрана. У новоотвореном одељку притисните облачић на горњој десној страни екрана како бисте отворили одељак за дописивање. Да бисте слали поруке, притисните „Џоин“ (Join) на дну екрана. Сада сте спремни за дописивање.
Трећи корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Да бисте се повезали и комуницирали с контактима из телефонског именика, потребно је да приступите менију притиском на три хоризонталне црте у горњем левом углу екрана. Потом притистине на „Контактс“ (Contacts) и дозволите „Телеграму“ да приступи вашем телефонском именику.
Ваше право је да будете обавештени о свему и први сазнате оно што други прећуткују!
Пратите нас.
Коментар