Ако вас спречавају да пратите Спутњик, читајте нас на Телеграму – ево и како

© Sputnik / Alexey KudenkoМикрофон на Радију Спутњик
Микрофон на Радију Спутњик  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Пратите нас
У Црној Гори је на снази срамна мера о забрани емитовања низа руских медија, међу којима је и Спутњик. Уколико било где у свету не можете да приступите нашем порталу, све актуелности и даље можете да пратите на нашем каналу на Телеграму, који нико не може да угаси.
Да бисте били у току с најновијим дешавањима, коментарисали садржаје у реалном времену, размењивали мишљење с нама, али и другим корисницима, доносимо вам упутство за коришћење „Телеграма“.
Детаљно упутство са сликама свих корака можете погледати у наставку:
Пре свега, потребно је да „Телеграм“ преузмете из продавнице за апликације на вашем мобилном телефону. Да бисте пратили Спутњик Србија, потребно је да притиснете сличицу лупе у горњем десном углу екрана. У поље за претрагу упишите @sputniksrbija и отворите наш налог. У оквиру налога, на дну екрана, притисните „Џоин“ (Join) да бисте добијали најновије информације.
© SputnikПрви корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Први корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Први корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Да бисте прокоментарисали садржај, само је потребно да уочите вест на којој желите да оставите коментар и притиснете „Лив а комент“ (Leave a comment) на дну објаве.
© SputnikДруги корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Други корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“  - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Други корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Уколико желите, можете и да се дописујете с нама или другим нашим пратиоцима у „Спутњик Србија“ групи. У оквиру нашег налога притисните назив „Спутњик Србија“ у горњем делу екрана. У новоотвореном одељку притисните облачић на горњој десној страни екрана како бисте отворили одељак за дописивање. Да бисте слали поруке, притисните „Џоин“ (Join) на дну екрана. Сада сте спремни за дописивање.
© SputnikТрећи корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Трећи корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“ - Sputnik Србија, 1920, 17.07.2024
Трећи корак: Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Да бисте се повезали и комуницирали с контактима из телефонског именика, потребно је да приступите менију притиском на три хоризонталне црте у горњем левом углу екрана. Потом притистине на „Контактс“ (Contacts) и дозволите „Телеграму“ да приступи вашем телефонском именику.
Ваше право је да будете обавештени о свему и први сазнате оно што други прећуткују!
Пратите нас.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала