СПОРТ

Партизану само бод: Црно-белима у завршници поништен гол

Фудбалери Партизана и ИМТ-а завршили су меч четвртог кола Суперлиге резултатом 0:0.
Sputnik
Дуго се чекало на конкретнију прилику на мечу Партизана и ИМТ-а, а прву шансу имао је Лутовац у 30. минуту међутим лопта није ушла у гол. Није пуно времена прошло у прилици се нашао Трифуновић, али његов шут је изблокиран.
Са друге стране ИМТ је имао три шута у оквир гола и чинио се опаснијим, али то није било довољно да поведу па је тако после првих 45 минута резултат био 0:0.
Друго полувреме једва да је почело када је морало да буде прекинуто јер су навијачи бацали патике на терен. После кратке паузе игра је настављена и коначно је виђен мало бољи фудбал.
Офанзивнији су били црно-бели у другом делу утакмице, углавном су држали лопту, али није било ниједне опасније претње. Упркос томе што је Партизан контролисао ритам утакмице, поново су фудбалери ИМТ-а дошли до боље шансе за гол, али спасао је црно-беле сјајни Јовановић.
Све је водило ка ремију, али у 75. минуту на терен је ушао Северина који је десет минута касније постигао погодак за 1:0. Међутим, нису могли црно-бели превише да се радују јер је ВАР проверао гол и он је на крају поништен због играња руком.
На крају утакмица је завршена резултатом 0:0.
СПОРТ
Никад отписани – никад „адио“
Коментар