СПОРТ

Мандић открио шта је пробудило веру Делфинима: „Седимо у соби – а онда улази Новак“

Српски ватерполисти још једном су обрадовали нацију златним одличјем, а ово злато чини се никада није сијало јачим сјајем јер Делфини нису били фаворити, поготово не после пораза од Аустралије. Међутим, Новак Ђоковић успео је да им врати веру и самопоуздање.
Sputnik
Није Новак Ђоковић био смештен са осталим српским спортистима на недавно одржаном такмичењу, али знао је када треба да их посети.
Српски ас обишао је ватерполисте после пораза од Аустралије и упутио им речи које су их охрабриле и подигле. Неколико дана касније Делфини су поново били они стари!
„У поразу од Аустралије нисмо личили на себе. Дубоко нас је то потресло, нешто је испровоцирало у нама. Хвала Новаку који је баш тада дошао да посети село. Седели смо сви у соби, размишљали о свему, није било лако, а онда је он дошао на врата. Оно што нам је рекао допрело је до нас, а поготово начин на који је он дошао до свог дуго жељеног циља. На крају, лепа прича и за нас и за њега. Трајало је то десетак минута, искрено је говорио о победама и поразима. Најискреније смо му захвални за то“, открио је Душан Мандић.
О томе да им је Новак помогао говорио је и Страхиња Рашовић после финала, а прилику да му захвале имаће и уживо када се сретну пред изласак на балкон у 20 часова.
СПОРТ
Звездин Рус спрема нешто ново /видео/
Коментар