- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мандић открио шта је пробудило веру Делфинима: „Седимо у соби – а онда улази Новак“

© Sputnik / Лола ЂорђевићВатерполиста Србије Душан Мандић
Ватерполиста Србије Душан Мандић   - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2024
Пратите нас
Српски ватерполисти још једном су обрадовали нацију златним одличјем, а ово злато чини се никада није сијало јачим сјајем јер Делфини нису били фаворити, поготово не после пораза од Аустралије. Међутим, Новак Ђоковић успео је да им врати веру и самопоуздање.
Није Новак Ђоковић био смештен са осталим српским спортистима на недавно одржаном такмичењу, али знао је када треба да их посети.
Српски ас обишао је ватерполисте после пораза од Аустралије и упутио им речи које су их охрабриле и подигле. Неколико дана касније Делфини су поново били они стари!
„У поразу од Аустралије нисмо личили на себе. Дубоко нас је то потресло, нешто је испровоцирало у нама. Хвала Новаку који је баш тада дошао да посети село. Седели смо сви у соби, размишљали о свему, није било лако, а онда је он дошао на врата. Оно што нам је рекао допрело је до нас, а поготово начин на који је он дошао до свог дуго жељеног циља. На крају, лепа прича и за нас и за њега. Трајало је то десетак минута, искрено је говорио о победама и поразима. Најискреније смо му захвални за то“, открио је Душан Мандић.
О томе да им је Новак помогао говорио је и Страхиња Рашовић после финала, а прилику да му захвале имаће и уживо када се сретну пред изласак на балкон у 20 часова.
Џоел Боломбој - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2024
СПОРТ
Звездин Рус спрема нешто ново /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала