СПОРТ

Ласло и Хамад хватају залет

Ласло Ђере и Хамад Међедовић победама су почели учешће на челенџерима у Санто Домингу и Керију. Ђере је на старту турнира победио Максима Жанвијеа резултатом 7:6, 7:6, док је Међедовић Леандр Ридл предао при вођству српског тенисера од 7:6.
Sputnik
Вратио се Ласло Ђере на челенџере како би поново ушао у форму јер је после операције руке није успео да игра најбоље што уме. У првом колу турнира у Санто Домингу није имао лак задатак, али је уписао победу.
Жанвије је на старту меча направио брејк, који је Ђере потом вратио, а онда је преломио тај-брејк у ком је бољи био српски тенисер. У другом сету било је далеко напетије.
Није било брејка све до деветог гема, а онда га је направио Ласло који је имао предност од 5:4 и сервирао је за сет. Међутим, противник је вратио истом мером и тако су поново морали у тај-брејк, а српски тенисер је поново био сигурнији.
У другом колу Ласло ће играти против победника меча Бусе/Лангмо и поново би требало да буде фаворит.
Није лак посао имао ни Хамад Међедовић, али се на крају без велике муке пласирао у друго коло јер је његов противник био принуђен да преда меч. Српски тенисер освојио је први сет такође после тај-брејка, а тада је Ридл одлучио да се повуче.
У другом колу челенџера у Керију Хамад ће играти против Американца Тристана Бојера.
СПОРТ
Емотивни Новак: Остварење сна – инспиришу ме спортисти који поносно представљају Србију
Коментар