РЕГИОН

Медији: Мигрант пуцао на мештане и полицију у невесињском селу, опкољен објекат из којег допиру хици

У невесињском селу Зови До, засеок Пирагићи, мигрант је заузео напуштену кућу, пуцао из највероватније, аутоматске пушке и пушке М-48, и бацио две бомбе на мештане и полицију, незванично сазнаје РТРС.
Sputnik
Према незваничним информацијама, мигрант је пре неколико дана једном од мештана украо овцу, да би га данас и физички напао, након чега је нападнути мештанин позвао полицију.
Мигрант се забарикадирао од 18 сати у, како мештани наводе, напуштеној кући у којој је и претходних дана боравио и из које је пуцао на мештане и полицију, а потом и бацио бомбе.
На лицу места је велики број невесињских полицајаца, а стигла је и Жандармерија из Требиња.
Полицијски службеници Полицијске станице Невесиње и Јединице жандармерије Полицијске управе Требиње су у месту Зови До, на подручју општине Невесиње, блокирали ширу локацију и објекат у којем се налази непознато лице које пуца из ватреног оружја, саопштено је претходно из Полицијске управе Требиње.
У саопштењу је истакнуто да у близини наведене локације нема цивила и нема повређених лица.
"Лице не говори и не разуме српски језик, а не жели да комуницира на енглеском језику са полицијским службеницима", наведено је у саопштењу, преноси Срна.
У Зови До упућена су и два возила Хитне помоћи Дома здравља Невесиње.
Погледајте и.
Коментар