СПОРТ

Милојевић после пораза: Све је отворено – чека нас борба прса у прса!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изнео је утиске после меча и пораза од Боде Глимта резултатом 2:1 у Норвешкој. Како је рекао, све је отворено, у реваншу који је на програму у Београду 28. августа.
Sputnik
„Знате како играмо против једне екипе која жели трку и јака је у транзицији. Јако добро играју на овој подлози (вештачка трава). Једноставно контролишу ту лопту, то је фасцинантно гледајући уживо. Имају систем, имали су игру. Трпели смо толики притисак. Није лако било, јер они играју фантастично тај високи притисак. Нисмо се снашли на почетку другог полувремена. У сваком случају после је то доста боље функционисало. Ушли смо у трку са њима, где отприлике, био је велики ризик. С друге стране, дали смо гол, имали смо још неколико шанси. То је то, чека нас реванш. Нисмо успели да блокирамо код њихових голова, чека нас друго полувреме у Београду, морамо да се спремимо“, рекао је Владан Милојевић.
На констатацију да је гол Мимовића променио ситуацију и да је Звезда изгледала далеко боље у последњих 20 минута, Милојевић је рекао:
„Резултат ко резултат је много бољи 2:1, него 2:0. Боде је једна екипа која има свој начин и стил игре. Играће исто, биће отворена утакмица, биће борба прса у прса. Играмо пред нашим навијачима, даћемо све од себе. Честитао бих својим играчима што су дали све од себе. Растемо из меча у меча. Имамо осам дана, припремићемо се, даћемо све од себе пред нашим навијачима“, рекао је Милојевић за ТВ Арена спорт.
СПОРТ
Звезда пала на северу Европе – али и даље живи сан о Лиги шампиона!
Коментар