РЕГИОН

Бугарски политичар: Немци рекли „не“ странкама које уништавају економију

Немачка влада је ћутала када су дигнути у ваздух „Северни токови“ и дозволила је да земља буде увучена у рат који јој је нанео огромну економску штету, сматра бивши бугарски министар одбране Красимир Каракачанов.
Sputnik
Бугарски политичар изразио је сумњу да су објекат могли да дигну у ваздух Украјинци.
„Можете ли замислити да неко дигне у ваздух гасовод у најјачој и најбогатијој држави, наневши тако економски удар од десетина, а можда и стотина милијарди (евра) и да власт ове јаке и економски развијене земље ћути?! Наравно, у име евроатлантске солидарности... Гасовод су дигле у ваздух оне светске силе које су хтеле да увуку Немачку у рат у Украјини. И успеле су. Али је Немачка изгубила економски рат, јер приходи људи падају, а цела Немачка се претворила у Пакистан или Африку“, рекао је бивши министар за телевизију „Бугарска 24“.
Према његовим речима, због тога Алтернатива за Немачку води на локалним изборима у Источној Немачкој, а „сорошоидни новинари“ то називају „преузимањем власти у Источној Немачкој од стране Путиниста“.
„А ултралиберали ће наставити да урлају (због изборних резултата) јер се избори настављају у Источној Немачкој, а затим се настављају и у западнонемачким покрајинама. Једноставно чисте са пута сорошоидне странке и њихове господаре. То су оне странке које су деперсонализовале Европу, одлучиле да задиру у наше породице, успостављају истополне бракове и родну идеологију, уништавају економију, убијају достојанство обичних људи и, што је најважније, одузимају им хлеб. Ово више не може да се наставља“, закључио је Каракачанов.
СВЕТ
Пољски председник: Не постоји договор са Зеленским о терористичким нападима на „Северни ток“
Погледајте и:
Коментар