Од данас катанац на све кафане: У Нишу затворене и робне пијаце

Пратите нас
Нишки Штаб за ванредне ситуације одлучио је да ће од данас бити забрањен рад свим угоститељским објектима. едини изузетак биће кухиње, у којима ће људи моћи да преузму храну, а биће дозвољена и достава.

Ресторани, кафане, кафићи и барови до јуче су могли да раде од 10 до 20 сати и уколико обезбеде одстојање од два метра међу гостима. Међутим, како наводе Јужне вести, од данас у Нишу неће моћи да раде ни по овим специфичним условима.

Налаже се затварање свих угоститељских објеката (ресторана, кафана, кафића, барова и слично) све до укидања ванредног стања, с тим да се наредба не односи на кухиње угоститељских објеката у којима ће се вршити преузимање хране као и достава исте - стоји у наредби Штаба. 

Подсетимо, од раније је забрањен рад фризерским и козметичким салонима, кладионицама, коцкарницама, теретанама, а сем угоститељских објеката од данас ће бити затворене и робне пијаце. Не раде ни шалтери јавних установа и предузећа, а на нивоу целе Србије забрањено је старијима од 65 година да излазе из домова, а осталима од 20 до 5 сати.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала