Новак: Волим оца, али нисам увек сагласан са оним што каже

© AP Photo / Alessandra TarantinoНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, на конференцији за медије после победе над Јаником Синером, у другом колу Мастерса у Монте Карлу, добио је питање у вези интервјуима оца Срђана који је често знао да каже контроверзне ствари.

Срђан Ђоковић често је знао да коментарише Новакове ривале Рафаела Надала и Роџера Федерера, посебно Швајцарца за којег је више пута рекао како је велики шампион, али и мали човек.

Новак је на конференцији за медије упитан да прокоментарише такве иступе његовог оца, на шта је одговорио да не може да утиче на оно што ће Срђан рећи у јавности.

„Волим оца, он ми је велика подршка од почетка каријере. Наравно, не могу да контролишем све што говори, морам то да прихватим и волим га таквог какав је. Мој отац је веома страствен, увек се труди да ме заштити, брине о мени, све што ради, ради из најбоље намере. Наравно да ћу остати увек уз њега, иако некада нисам сагласан са оним што говори“, рекао је Ђоковић.

Срђан Ђоковић недавно је био гост и Спутњика за који је у опширном интервјуу говорио о бројним темама, као што су Новаков долазак на светску сцену недуго након НАТО бомбардовања, критике које долазе са Запада, тренутна ситуација на Косову и Метохији...

Опширније погледајте на нашем Јутјуб каналу.

Срђан Ђоковић за Спутњик: Као да је Бог послао Новака да покаже свету да Срби нису геноцидан народ

Ексклузивно – Срђан Ђоковић за Спутњик: Да нам узму Косово? Па, неће моћи! /видео/

Новак уз доста муке победио талентованог Италијана!

„Новак једноставно нервира“ – нису свесни, тек ће их нервирати...

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала