Премијер Јерменије: Пред нашом војском је само један задатак – да победи

© AFP 2023 / KAREN MINASYANЈерменски војници самопроглашене републике Нагорно-Карабах поред ровова на првој линији на граници са Азербејџаном, 25. октобра, 2012. године - АРХИВКСА ФОТОГРАФИЈА
Јерменски војници самопроглашене републике Нагорно-Карабах поред ровова на првој линији на граници са Азербејџаном, 25. октобра, 2012. године - АРХИВКСА ФОТОГРАФИЈА - Sputnik Србија
Пратите нас
Премијер Јерменије Никол Пашињан састао се са руководством оружаних снага те земље и том приликом изјавио да пред њима стоји само један задатак – да победе.
„Наше оружане снаге имају само један задатак, а то је да победе. Цео јерменски народ, као и увео, је уз војску“, рекао је он.

Током састанка војно руководство упознало је Пашињана са тренутном ситуацијом на терену, као и на одлуке које је јерменска војска донела како би обуздала напад азербејџанских снага.

Истовремено, огласио се и председник непризнатог Нагорно-Карабаха Араик Арутјуњан који је рекао да је преко 10.000 добровољаца изразило жељу да се прикључи борбама.

Према његовим речима, тренутно помоћ добровољаца није неопходна, будући да је војска у сарадњи са резервистима у стању да се избори са свим задацима.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала