00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
20:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
20:30
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
21:00
30 мин
МОЈ ПОГЛЕД НА РУСИЈУ
07:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
17:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
17:30
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Розанов“
20:30
30 мин
ВЕСТИ (реприза)
Да ли су европски лидери спремни да се повинују новом америчком председнику?
21:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

Хаљине од чоколаде

© Фото : freeimages/Anthony MahieuЧоколада, илустрација
Чоколада, илустрација - Sputnik Србија
Пратите нас
Посетиоци московског Експоцентра ових дана могу да уживају у чоколади и другим посластицама на међународној манифестацији која окупља произвођаче слаткиша из Русије, Француске, Белгије, Колумбије, Мађарске и других земаља.

Салон чоколаде, који траје од 5. до 8. марта, отвара се специјалном модном ревијом на којој ће звезде шоу-бизниса, филмски уметници, као и политичари, носити моделе од чоколаде, направљене у Паризу.

Манифестација је ове године посвећена руској чоколади.

„У средишту пажње биће неправедно заборављена богата историја руских кондиторских производа, као и млади руски предузимачи који се не боје да се упусте у авантуру комплетног циклуса прављења чоколаде, од печених зрна какаоа до табле чоколаде“.

У музејској зони Салона чоколаде постављена је изложба с ретким експонатима, који до сада нигде нису били излагани, а угледни стручњаци говориће посетиоцима о историји руске чоколаде.

Посетиоци Салона чоколаде свакодневно ће моћи да дегустирају разноврсне слаткише од чоколаде, прављене према старинским рецептима из књиге санктпетербуршке фабрике чоколаде и бомбона „М. Конради“ из 1861. године.

Организатори су најавили и бројне радионице о припреми специјалитета од чоколаде и других кондиторских производа, намењене домаћицама, професионалцима и почетницима.

Оригиналне рецепте с белом чоколадом и цитрусима пренеће им француски кондитор Емануел Амон, а радионицу о „антикризној чоколади“ водиће руководилац француског чоколадног центра Вилфрид Ховел.

Међу осталим програмима салона су и радионице за припрему чоколадних посластица за децу, изложба чоколадних скулптура „Школе чоколаде“, кулинарске слике Мјуриел Русо Овчиников, као и радионица „Уметност живљења на француски начин“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала