Анонимуси прете Израелу „хакерским холокаустом“ (видео)

© Фото : youtube.com printscreenАнонимуси
Анонимуси - Sputnik Србија
Пратите нас
Хакерска група „Анонимуси“ запретила је да ће 7. априла у Израелу изазвати „електронски холокауст“ како би „избрисала“ ту земљу из сајбер простора.

Уз снимке сукоба у Гази, хакерска група „Анонимуси“ најављује да ће избрисати Израел из сајбер простора као и да ће 7. априла 2015. бити електронски холокауст, пренела је Раша тудеј.

На видео-снимку под називом „Порука Анонимуса Израелу“ види се човек у оделу са маском који чита говор упућен „глупим ционистичким ентитетима“ и прети обарањем сервера и веб-сајтова који припадају влади, војсци и банкама.

„Враћамо се да вас поново казнимо за ваше злочине на палестинским територијама“, гласи порука на енглеском језику са арапским преводом.

„Све што видимо је наставак агресије, бомбардовања, убијања и отмица палестинског народа, као у прошлом рату против Газе 2014. године“, додаје се у поруци и тврди да Анонимуси „неће седети скрштених руку док стране земље ћуте и неће да одговоре на злочине против човечности“.

На видео-снимку се види и поново изабрани израелски премијер Бењамин Нетанјаху у неком ратном брифинг центру и чује се претња:

„Као што је раније обећано, наставићемо да електронски нападамо док народ Палестине не буде слободан“.

„Анонимуси“ су покретали сајбер нападе на Израел у прошлости, почевши од 2012. године за време сукоба у Појасу Газе.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала