Вулин: Ако Готовина није усташа, ја ћу се извинити

Пратите нас
Српски министар рада Александар Вулин не осећа се одговорним за то што је Хрватска увређена његовим изјавама. Он је још једном поновио да би волео да му се објасни где је погрешио и шта од онога што је претходних дана изјављивао на рачун Хрватске није истина.

„Ако сам погрешио зато што сам рекао да је господин Готовина усташа, волео бих да га чујем да није и да осуди злочине усташког покрета, нико срећнији од мене. Ја ћу се одмах извинити. Бескрајно сам срећан ако је реч ’усташа‘ схваћена као увреда. Бити усташа је увреда и јако ми је драго ако читава хрватска држава тако мисли“.

Александар Вулин - Sputnik Србија
Вулин хрватском министру: Од усташтва се нећеш излечити

Вулин је рекао да би волео да му неко објасни како се у Србији створило 250.000 српских избеглица из Хрватске. Они овде нису дошли ни из економских разлога, нити на нечији позив, а ни зато што их је погодила елементарна непогода, рекао је Вулин.

Весна Пусић - Sputnik Србија
Весна Пусић: Реаговали смо због Вулина

„Када је Шешељ у питању, ја 20 година говорим да је он велика штеточина. Ако сам рекао било шта што није истина, дубоко се извињавам. Само ми реците шта није истина“.

Вулин је рекао и да му је жао што хрватски премијер Зоран Милановић није дошао у Београд на самит земаља региона са Кином, а требало је.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала