Ово су најлепше жене Русије

Пратите насTelegramOdyssey

Педесет најлепших жена Русије учествовало је на финалном такмичењу избора за Мис Русије 2015. године, које је 18. априла одржано у Москви. Титулу најлепше понела је двадесетједногодишња Софија Никитчук из Јекатеринбурга.

© Sputnik / Evgenya Novozhenina / Уђи у базу фотографијаМис Русије Софија Никитчук (у средини) је студенткиња одсека за слободну уметност Уралског универзитета. Друго место освојила је осамнаестогодишња Владислава Евтученко из Чите, док је треће место припало двадесетједногодишњој Анастасији Најденовој из Вороњежа.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
1/12
Мис Русије Софија Никитчук (у средини) је студенткиња одсека за слободну уметност Уралског универзитета. Друго место освојила је осамнаестогодишња Владислава Евтученко из Чите, док је треће место припало двадесетједногодишњој Анастасији Најденовој из Вороњежа.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаФиналисткиња Евгенија Пучинскаја из Републике Карелије се припрема за наступ. Педесет такмичарки је учествовало у финалу избора за мис, а по први пут у историји, учествовале су и девојке са Крима - из Симферопоља, Севастопоља и Керча.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
2/12
Финалисткиња Евгенија Пучинскаја из Републике Карелије се припрема за наступ. Педесет такмичарки је учествовало у финалу избора за мис, а по први пут у историји, учествовале су и девојке са Крима - из Симферопоља, Севастопоља и Керча.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаЈедна од финалисткиња Кристина Одинцова из Саратова врши припреме за такмичење. Након првог круга жири је изабрао 20 учесница, а након другог је остало само десет девојака. Жири је на крају изабрао три најлепше девојке.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
3/12
Једна од финалисткиња Кристина Одинцова из Саратова врши припреме за такмичење. Након првог круга жири је изабрао 20 учесница, а након другог је остало само десет девојака. Жири је на крају изабрао три најлепше девојке.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаФиналисткиње овог престижног такмичења се представљају судијама и публици.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
4/12
Финалисткиње овог престижног такмичења се представљају судијама и публици.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаБивша мис Универзума Оксана Федорова (у средини) пре финалног дела такмичења. Ове године, програм је скраћен на 1 сат и 45 минута, па је церемонија била динамичнија и живља.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
5/12
Бивша мис Универзума Оксана Федорова (у средини) пре финалног дела такмичења. Ове године, програм је скраћен на 1 сат и 45 минута, па је церемонија била динамичнија и живља.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаТоком финала девојке су се три пута појавиле на сцени - у бикинију, коктел и вечерњим хаљинама.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
6/12
Током финала девојке су се три пута појавиле на сцени - у бикинију, коктел и вечерњим хаљинама.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаДруга пратиља Анастасија Најденова из Вороњежа. Победница као награду добија аутомобил и 60.000 долара.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
7/12
Друга пратиља Анастасија Најденова из Вороњежа. Победница као награду добија аутомобил и 60.000 долара.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаПрва пратиља Владислава Евтученко из Чите. Мис Русије Софија Никитчук ће представљати Русију на избору за мис света, као и на избору за мис универзума.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
8/12
Прва пратиља Владислава Евтученко из Чите. Мис Русије Софија Никитчук ће представљати Русију на избору за мис света, као и на избору за мис универзума.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаМис Русије 2014. године Јулија Алипова се обраћа се публици. Софији Никитчук ово није прва титула, с обзиром да је прошле година освојила титулу најлепше девојке Јекатеринбурга.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
9/12
Мис Русије 2014. године Јулија Алипова се обраћа се публици. Софији Никитчук ово није прва титула, с обзиром да је прошле година освојила титулу најлепше девојке Јекатеринбурга.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаМис Русије Софија Никитчук (лево) када је сазанала да је освојила титулу најлепше. Другоj и треће пласиранoj девојци биће додељена бесповратна средства за студије у било којој земљи широм света.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
10/12
Мис Русије Софија Никитчук (лево) када је сазанала да је освојила титулу најлепше. Другоj и треће пласиранoj девојци биће додељена бесповратна средства за студије у било којој земљи широм света.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаСофија Никитчук је рекла да је очекивала победу, као и да је поносна на своје образовање.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
11/12
Софија Никитчук је рекла да је очекивала победу, као и да је поносна на своје образовање.
© Sputnik / Ramil Sitdikov / Уђи у базу фотографијаМис Русије је изјавила да ће након што дипломира наставити да се школовање.
Ово су најлепше жене Русије - Sputnik Србија
12/12
Мис Русије је изјавила да ће након што дипломира наставити да се школовање.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала