Шешељ: Србија је дошла до дна

© AP Photo / Darko VojinovicВојислав Шешељ
Војислав Шешељ - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас у Јагодини да је његов циљ да се у Србији што пре промени власт, јер је Србија већ дошла до дна.

„Србија је скоро потпуно пропала. Где год да одемо, видимо колико је народ осиромашио, колико је тешка ситуација, колико ни за хлеб људи немају довољно“, рекао је Шешељ на трибини у Културном центру у Јагодини пред неколико стотина људи.

Шешељ је казао да обилази одборе по Србији са циљем да обнови СРС, да укључи што више младих људи, али и оних који су некада припадали тој странци.

Војислав Шешељ - Sputnik Србија
Шешељ: Србији штети издајнички режим, а не ја

Он је додао да је „блокиран на свим београдским електронским медијима с националном фреквенцијом и да је зато одлучио да иде од града до града и гостује на локалним телевизијама“.

„У Јагодини већ пет месеци није било могуће да ми се обезбеди емисија на једној од две локалне телевизије, Палми плус или градској телевизији. Зато смо били принуђени да закажемо јавну трибину као промоцију мојих књига, али, наравно, ја ћу мало говорити о књигама а највише о актуелној политичкој ситуацији“, рекао је Шешељ.

Он је предложио да се „покрене петиција коју ће упутити Драгану Марковићу Палми да му се што пре обезбеди термин на његовој телевизији“.

„Надам се да би значајан број грађана Јагодине прихватио да потпише ту петицију. Палма је добар човек, али видећемо да ли ће сада да закаже емисију или неће, па ћемо да донесемо суд“, рекао је Шешељ.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала