Кримска тужитељка предводи батаљон на паради

© Sputnik / Taras LitvinenkoНаталија Поклонскаја
Наталија Поклонскаја - Sputnik Србија
Пратите нас
Као што се свака руска регија припрема да организује своју параду Победе и тако посматрачима омогући незабораван догађај, Крим ће ове године иступити са својом најлепшом дамом у униформи — главном тужитељком Наталијом Поклонском.

Руска република Крим се, између осталих, припрема да организује параду Победе на свој начин. То ће бити друга парада од уједињења са Русијом.

Ове године се обележава 70. годишњица победе у Другом светском рату, па ће самим тим све бити грандиозно.

© Sputnik / TARAS LITVINENKOОбележавање Дана победе у руским регионима
Обележавање Дана победе у руским регионима - Sputnik Србија
Обележавање Дана победе у руским регионима

Поред модерног наоружања и опреме, полуострво има и сопствено тајно оружје — тужиоца и љубимицу интернета Наталију Поклонску.

Поклонска ће предводити батаљон тужилаца, који ће марширати у паради ветерана и савремених јединица за спровођење закона.

„Наш батаљон појединачних тужилаца активно учествује на паради“, рекла је Поклонска за медије.

Она је додала да њена породица традиционално обележава Дан победе и да ће она наставити да га слави са својом породицом и након параде.

Поклонска (35) је главна тужитељка од 25. марта 2014. године. Због симпатичног изгледа и јединствене униформе постала је интернет сензација, као и икона многих јапанских карикатуриста и аниматора који су одушевљени њеном лепотом.

© Sputnik / TARAS LITVINENKOНаталија Поклонска
Наталија Поклонска - Sputnik Србија
Наталија Поклонска

Њени обожаваоци постављали су на интернет цртеже у манга стилу јапанских аниматора и видео-снимке, што је привукло пажњу међународних медија.

Занимљива је чињеница да се њен рођендан поклапа са даном када су Крим и Влада Русије потписали споразум о поновном уједињењу прошле године.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала