- Sputnik Србија
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Палма гради водопад за опуштање и лечење психичких проблема

© Фото : Youtube/Kurir (screenshot)Драган Марковић Палма
Драган Марковић Палма - Sputnik Србија
Пратите нас
Они који дођу у Јагодину разгледаће водопад, сликаће се поред њега, рекао је Марковић и нагласио да ће уз водопад посетиоци моћи да се опусте и реше своје психичке проблеме.

Председник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма каже да се у Јагодини гради највећи вештачки водопад на Балкану, који ће бити завршен до краја месеца.

„Не могу вам објаснити сликовито како ће изгледати, али сам сигуран да ће то бити једна од најбољих туристичких атракција у Србији и на Балкану“, рекао је Марковић. 

Они који дођу у Јагодину разгледаће водопад, сликаће се поред њега, рекао је Марковић и нагласио да ће уз водопад посетиоци моћи да се опусте и реше своје психичке проблеме.

Одговарајући на поједине критике што је изграђена фонтана, Марковић је рекао да ће фонтана „производити туристе“.

„Сваког дана је пуно туриста, захваљујући фонтани коју смо направили. Не постоји таква фонтана у Србији“, оцењује Марковић.

Фонтана у Излетишту „Поток“, отворена је 30. априла, има облик јагоде и налази се у непосредној близини Аква парка, Зоо-врта и Музеја воштаних фигура.

Поред наведених атракција, Драган Марковић Палма покренуо је у Јагодини оригиналне пројекте: субвенције за пензионере, бебе и младе брачне парове, бесплатна путовања по свету за успешне студенте, летовање у Грчкој за 38 нежења и 100 девојака из 46 градова у Србији.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала