Мали Стефан се утопио несрећним случајем

© Фото : Tanjug/MUP SRBIJEДванаестогодишњи Стефан је у суботу нестао у Банатској Суботици а полиција је, одмах по пријави, почела са опсежном претрагом тог али и околних места. Тело је нађено у реци Караш, 600 метара од његове куће у селу.
Дванаестогодишњи Стефан је у суботу нестао у Банатској Суботици а полиција је, одмах по пријави, почела са опсежном претрагом тог али и околних места. Тело је нађено у реци Караш, 600 метара од његове куће у селу. - Sputnik Србија
Пратите нас
Резултати истраге након обдукције показали су да се Стефан Илић (12) утопио несрећним случајем у каналу реке Караш, сазнаје Блиц.

Тиме је искључена свака могућност да је дечака неко гурнуо у реку или удавио.

Повреде које су откривене на његовом телу настале су највероватније од подводног грања и приобалног шибља у моменту утапања.

Полицијска трака - Sputnik Србија
Дечак се утопио у реци Караш, отмица била измишљена

Дечак Стефан Илић, за којим је полиција трагала претходна три дана пре него што је његово беживотно тело пронађено у реци Караш, биће сахрањен данас на сеоском гробљу у Банатској Суботици.

Иако се првобитно говорило да је дечак отет, обдукцијом је утврђено да се утопио. Стефанов малолетни брат признао је да је измислио причу о отмици.

Дванаестогодишњи Стефан је у суботу нестао у Банатској Суботици, а полиција је одмах по пријави почела опсежну претрагу тог али и околних места.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала