НАСА прикрива дефинитиван доказ постојања ванземаљаца? (Видео)

© Flickr / ⣫⣤⣇⣤НАСА прикрива дефинитиван доказ постојања ванземаљаца?
НАСА прикрива дефинитиван доказ постојања ванземаљаца? - Sputnik Србија
Пратите нас
Видео постављен на Јутјуб, у ком се виде три неидентификована летећа објекта (НЛО) како напуштају Земљину атмосферу, а потом оптужује НАСА за намеран прекид видео-преноса са Међународне свемирске станице (МСС), запалио је интернет.

Видео који је назван „Мистерије НЛО: НЛО, анђели или биолошка бића уочена како напуштају Земљу“ надводно је снимак видео-преноса са МСС.

Снимак три светлећа објекта, у комбинацији са сумњивим „проблемима са камером“, довео је до тога да сада многи тврде да имамо „дефинитивни доказ“ постојања ванземаљаца.

Има и оних који иду још даље и тврде да је то доказ покушаја америчке владе да заташка постојање мистериозне ванземаљске врсте.

Ипак, истина је можда знатно мање узбудљива.

Пирамида на Марсу, фотографија планетарног ровера „Кјуриосити“ - Sputnik Србија
Пирамиде на Марсу – доказ ране цивилизације?

На снимку се види мала мрља светлости како излази из атмосфере и још две које је следе. Потом се снимак прекида, а на екрану се појављује порука: „Молимо вас за стрпљење. Експеримент посматрања Земље у високој резолуцији мења камеру, или имамо привремени губитак сигнала са Међународне свемирске станице“.

Ове мрље светлости могле би да буду некакви ванземаљски посетиоци који су баш у том тренутку напуштали чајанку у Розвелу, али постоје и алтернативна објашњења.Можда се радило о светлости сателита, свемирском отпаду, можда су то просто биле сметње у снимку или чак одсјаји сунчеве светлости.

Мистериозни кругови на југу Русије - Sputnik Србија
„Ванземаљски“ кругови на житним пољима Русије (видео)

Међународној свемирској потребно је нешто мање од 93 минута да обиће Земљу, а креће се 27,600 км/ч, тако да не би било невероватно да налети на неку од ових појава. Иако МСС снима 24/7, често се мења камера са које се пушта пренос, док се понекад дешава и да се пренос потпуно прекине.

Нови видео појавио се приближно недељу дана након што су „ловци на НЛО“ тврдили да су пронашли пирамиде на Марсу, доказујући да је та планета некада била насељена. Научници, међутим, сматрају да се ради о објекту величине аутомобила.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала