Пронађена тела деце утопљене у Тиси

© AP Photo / Darko VojinovicПолицијска трака
Полицијска трака - Sputnik Србија
Пратите нас
Тела четрнаестогодишње девојчице и једног дечака који су се јуче утопили у Тиси пронађена су око поднева, јавља РТС. Нешто касније, пронађено је тело још једног дечака. Рониоци су тела извадили из реке недалеко од дивље плаже где су се деца купала.

Претрага терена настављена је јутрос око 11 часова. Новокнежевачка полиција, по овлашћењу тужилаштва, обавила је увиђај на импровизованој плажи, на којој су прво извучена тела једног дечака и девојчице, а на истом место нешто касније и још једно тело дечака, јавила је Радио-телевизија Србије.

Мајка утопљене девојчице Савка Јанковић рекла је да није знала да Кристијана П. (14) иде на дивљу плажу на купање, већ да јој је рекла да иде код другарице.

Петоро деце отишло је јуче на ту импровизовану плажу.

Четрнаестогодишња Кристијана ушла је у реку, почела да се дави, па су двојица дечака ушла у воду да је спасу. Трагедија се, међутим, поновила и претпоставља се да су се сви утопили.

Преостале две девојчице отрчале су и јавиле мештанима. Алармирана је полиција која је нашла патике и одећу деце.

Начелник полицијске станице Нови Кнежевац Војислав Шубарички рекао је синоћ да су алармирали Жандармерију у Београду чији је ронилачки тим кренуо на место несреће.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала