Памела Андерсон стиже у Русију

© Sputnik / Иља Питаљев / Уђи у базу фотографијаПамела Андерсон
Памела Андерсон - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар за природне ресурсе и екологију Русије Сергеј Донски, који је раније позвао холивудску диву и заштитницу животиња Памелу Андерсон да посети Русију, прешао је са речи на дело.

Шеф Министарства за природну средину Русије наложио је да се Памели Андерсон припреми и пошаље званични позив за конференцију у оквиру Источног економског форума, који ће бити одржан у Владивостоку у септембру. Том приликом, Донски се нада да ће разговарати са глумицом о заштити китова и белих медведа.    

Памела Андерсон - Sputnik Србија
Лепа си Памела, али...

„Наложио сам да се припреми и пошаље позив“, рекао је чиновник у интервјуу листу „Известија“. Он је навео да је наложио да се позове само Андерсонова. Још увек се не зна да ли ће позив добити и Леонардо ди Каприо, Харисон Форд и Џони Деп.

Министар за природне ресурсе на својој фејсбук страници је раније саопштио да би желело да разговара са холивудском глумицом о лову на беле медведе у Канади. Он је навео да „учешће познатих из читавог света помаже да се привуче пажња на проблеме екологије и да се утиче на брзину решавања оваквих проблема“.

Памела Андерсон која одавно учествује у борби за очување животне средине и заштити животиња обратила се пре извесног времена руским властима са молбом да не пуштају у своје територијалне воде бродове са Исланда натовареним месом китова. 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала