Ванземаљци спасили свет од нуклеарног рата?

© Flickr / Vladimir PustovitНЛО изнад града
НЛО изнад града - Sputnik Србија
Пратите нас
Ванземаљци по свему судећи постоје, рекао је Едгар Мичел, некадашњи астронаут америчке Националне ваздухопловне и свемирске администрације (НАСА) и један од само неколико људи који су ходали Месечевом површином. Поред тога, ванземаљци су мирољубива створења која су спречила нуклеарни сукоб између САД и СССР-а.

Високи амерички званичници били су сведоци ванземаљских свемирских летелица током тестирања нуклеарних пројектила током 1940-их. Током спровођења првих нуклеарних тестирања у држави Нови Мексико, ванземаљски бродови су уочени изнад нуклеарног полигона 16. јула 1945. године, рекао је Мичел.

„Пустиња у Новом Мексику била је подручје на ком је тестирано атомско оружје — и управо су за то ванземаљци били заинтересовани. Желели су да знају наше војне способности“, рекао је 84-годишњи ветеран НАСА.

Мичел је такође рекао да је разговарао са другим људима, бившим војним пилотима и официрима који су надгледали нуклеарне базе у протеклом веку.

„Рекли су ми да је често било могуће видети НЛО изнад главе и да су (ванземаљци) често онеспособљавали њихове пројектиле. Други официри из база на пацифичкој обали рекли су ми да су њихове (тест) пројектиле често обарале ванземаљске летелице. У том периоду било је много активности“, рекао је Мичел, преноси информативни портал „Инквизитер“.

Некадашњи астронаут НАСА уверен је да нашу планету редовно посећују ванземаљци и да је влада Сједињених Америчких Држава свесна њиховог постојања, али намерно крије истину од јавности.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала