Бивши колега убио новинарку и сниматеља, па пуцао у себе (видео)

© Фото : Twitter/WDBJ7Алисон Паркер, Адам Ворд
Алисон Паркер, Адам Ворд - Sputnik Србија
Пратите нас
Два новинара америчке телевизије ВДБЈ7 погинула су током пуцњаве у директном програму. Вестер Ли Фланаган, бивши радник те медијске куће, који је осумњичен за убиство у међувремену је извршио самоубиство.

„Осумњичени је незадовољни, тренутни или бивши, радник те телевизијске станице“, рекао је нешто раније гувернер Вирџиније Тери Мек Олиф за радио ВТОП у Вашингтону. 

Полиција је после злочина открила идентитет осумњиченог.

„Ово није терористички напад, већ кривично дело“, поручио је гувернер.

Несрећа се десила у америчкој држави Вирџинији. Како саопштава сајт телевизије, погинули су двадесетчетворогодишња новинарка Алисон Паркер и двадесетседмогодишњи камерман Адам Ворд.  

 

У тренутку док је новинарка интервјуисала једну жену у тржном центру зачули су пуцњи из ватреног оружја, након чега су новинари и њихови гости покушали да пронађу заклон од пуцњаве.

Како преносе медији, новинарка и сниматељ су том приликом погинули, а саговорница коју је новинарка интервјуисала преживела је напад пуким случајем, преносе медији.

На снимку интервјуа чује се да је најмање осам метака испаљено, преноси АФП.

Француска агенција наводи да је камера, након што је пала на земљу, снимила и убицу, који је носио пиштољ.

„Имам веома тешку дужност да вас обавестим да су Алисон и Адам јутрос преминули“, рекао је генерални директор телевизије Џеф Маркс, додајући да је засад мотив убиства непознат.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала