ДФ: Црна Гора једина у Европи никад није променила власт

© Sputnik / Борис ЂерковићМитинг у Подгорици
Митинг у Подгорици - Sputnik Србија
Пратите нас
Посланици опозиционог Демократског фронта, који други дан протестују у центру Подгорице тражећи одлазак владајућег режима поручили су данас да је Црна Гора једина европска држава која никада није промијенила власт, и позвали присталице и грађане да се и сјутра окупе на исту мјесту уз поруку да протести имају историјску улогу: смјену власти.

Опозициони Демократски фронт наставио је данас протест у Подгорици, гдје се испред зграде Скупштине Црне Горе окупило око 2.000 људи.

Окупљенима су се обратили лидери опозиције који овај протест виде као прилику да се са власти скине постојећа политичка структура.

 

Посланик Владислав Бојовић сматра да је протест историјска мисија чији је циљ демонтирање целокупност система.

„Ово је историјска мисија. Демонтирање овог ненормалног система. На правом смо путу“, поручио је он са бине.

У наставку обраћања окупљеној маси фунцкионер Демократског фронта Коча Павловић је рекао да је Црна Гора једина држава у Европи у којој никада није дошло до промијене власти. Уз повике окупљених: „Мило, лопове! Мило, лопове!“ Павловић је рекао:

„Једина смо држава у Европи која никада није промијенила власт!“

Посланик Славен Радуновић надовезао се рјечима: „Изабрали смо нови пут. Пут протеста. Овако се обарају диктатори. Нудимо вам шаторе, не собе у Сплендиду“, и позвао остатак опозиције да напусти Скупштину.

„Остатку опозиције који није ту нудимо споразум да сви заједно изађемо из Скупштине и свих радних тијела. Наставићемо јер је ово побједничка опција“, закључио је Радуновић

Протест је почео око 18.30, а организатор је позвао грађане и присталице да дођу и сјутра на исто место.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала