Руски авиони спремни за напад на Исламску државу

Пратите насTelegramOdyssey
Руско Министарство одбране објавило је фотографије авиона руског војног ваздухопловства који су тренутно распоређени у војној бази у Сирији одакле полећу у нападе на положаје Исламске државе.

Руско Министарство одбране објавило је фотографије авиона руског војног ваздухопловства који су тренутно распоређени у војној бази у Сирији одакле полећу у нападе на положаје Исламске државе.

© Фото : Russian Defense MinistryРуски вишенаменски авион ловац Су-30СМ „фланкер икс“ четврте плус генерације у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. Све је спремно за полазак у напад. У даљини се види вишенаменски руски хеликоптер Ми-8АМТСх Хип-Х.
Руски вишенаменски авион ловац Су-30СМ „фланкер икс“ четврте плус генерације у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. - Sputnik Србија
1/10
Руски вишенаменски авион ловац Су-30СМ „фланкер икс“ четврте плус генерације у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. Све је спремно за полазак у напад. У даљини се види вишенаменски руски хеликоптер Ми-8АМТСх Хип-Х.
© Фото : Russian Defense MinistryРуски суперпокретљиви ловац Су-30СМ „фланкер икс“ четврте плус генерације у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. Све је спремно за полазак у напад. У позадини је руски хеликоптер Mи-24П Хинд-Ф.
Руски суперпокретљиви ловац Су-30СМ „фланкер икс“ четврте плус генерације у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. - Sputnik Србија
2/10
Руски суперпокретљиви ловац Су-30СМ „фланкер икс“ четврте плус генерације у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. Све је спремно за полазак у напад. У позадини је руски хеликоптер Mи-24П Хинд-Ф.
© Фото : Russian Defense MinistryАвио-техничари раде на одржавању авиона Су-30СМ „фланкер икс“ у бази Хмејмим близу Латакије.
Авио-техничари раде на одржавању авиона Су-30СМ „фланкер икс“ у бази Хмејмим близу Латакије. - Sputnik Србија
3/10
Авио-техничари раде на одржавању авиона Су-30СМ „фланкер икс“ у бази Хмејмим близу Латакије.
© Фото : Russian Defense MinistryРуски авио-техничари раде на одржавању вишенаменског ловца Су-30СМ „фланкер икс“ у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије.
Руски авио-техничари раде на одржавању вишенаменског ловца Су-30СМ „фланкер икс“ у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. - Sputnik Србија
4/10
Руски авио-техничари раде на одржавању вишенаменског ловца Су-30СМ „фланкер икс“ у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије.
© Фото : Russian Defense MinistryПостављање руске ракете ваздух-ваздух кратког домета Р-73 „арчер“ на авиону Су-30СМ.
Постављање руске ракете ваздух-ваздух кратког домета Р-73 „арчер“ на авиону Су-30СМ. - Sputnik Србија
5/10
Постављање руске ракете ваздух-ваздух кратког домета Р-73 „арчер“ на авиону Су-30СМ.
© Фото : Russian Defense MinistryРуски авио-техничари подносе рапорт пилотима авиона Су-30СМ „фланкер икс“ пред одлазак у напад.
Руски авио-техничари подносе рапорт пилотима авиона Су-30СМ „фланкер икс“ пред одлазак у напад. - Sputnik Србија
6/10
Руски авио-техничари подносе рапорт пилотима авиона Су-30СМ „фланкер икс“ пред одлазак у напад.
© Фото : Russian Defense MinistryПилот у кабини авиона Су-30СМ „фланкер икс“ пред полазак у мисију.
Пилот у кабини авиона Су-30СМ „фланкер икс“ пред полазак у мисију. - Sputnik Србија
7/10
Пилот у кабини авиона Су-30СМ „фланкер икс“ пред полазак у мисију.
© Фото : Russian Defense MinistryРуски војни авион Су-34 у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије.
Руски војни авион Су-34 у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије. - Sputnik Србија
8/10
Руски војни авион Су-34 у ваздухопловној бази Хмејмим у близини Латакије.
© Фото : Russian Defense MinistryБомбе које могу да прођу кроз бетон БетАБ-500 на авиону Су-34. Овим бомбама је уништен командни центар једне од терористичких група, као и један подземни бункер са експлозивом и муницијом, изјавио је 3. октобра портпарол Министарства одбране Русије мајор Игор Конашенков.
Бомбе које могу да прођу кроз бетон БетАБ-500 на авиону Су-34. Овим бомбама је уништен командни центар једне од терористичких група, као и један подземни бункер са експлозивом и муницијом, изјавио је 3. октобра портпарол Министарства одбране Русије мајор Игор Конашенков. - Sputnik Србија
9/10
Бомбе које могу да прођу кроз бетон БетАБ-500 на авиону Су-34. Овим бомбама је уништен командни центар једне од терористичких група, као и један подземни бункер са експлозивом и муницијом, изјавио је 3. октобра портпарол Министарства одбране Русије мајор Игор Конашенков.
© Фото : Russian Defense MinistryАвион Су-24М „фенсер Д“ полеће са ваздухопловне базе Хмејмим у близини Латакије.
Авион Су-24М „фенсер Д“ полеће са ваздухопловне базе Хмејмим у близини Латакије. - Sputnik Србија
10/10
Авион Су-24М „фенсер Д“ полеће са ваздухопловне базе Хмејмим у близини Латакије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала