Коме се Вучић замерио

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICПремијер Србије Александар Вучић
Премијер Србије Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Премијер Србије Александар Вучић изјавио да „код неких постоји велика потреба да Влада не буде јака и снажна“, а да се појединим иностраним службама замерио што штити слободу и независност и што Србија није вазална земља.

На питање коме се замерио, Вучић је рекао да се замерио и што Србија данас има своје „ја“, уме да брани и штити своје интересе, уме да брани интересе српског народа и зато што неће да служи туђим, већ само интересима свога народа.

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић - Sputnik Србија
Вучић: Србију не може нико да гази и унизи

Замерио се, каже, и што нико не може да му наређује шта у име Србије треба да уради.

„Али пре свега зато што нико не жели да трпи јаког лидера у једном малој земљи који ће, по нечијем гледању, морати много тога да пушта и попушта у будућности. Зато је боље да то буде неко слаб, неки потрчко кога ће моћи да промене кад хоће и као у луткарском позоришту да му мењају позицију“, рекао је Вучић.

Премијер је нагласио да ће се онолико колико може борити за своју земљу…

„Ја сам Србин који ради за Србију и не ради ни за кога другог“, закључио је Вучић.

Иван Тасовац - Sputnik Србија
Вучић: Тасовче, подметнуо си моја леђа

Вучић је гостујући у емисији „Ћирилица“ рекао да му, од када је формирана влада, многи из различитих мотива и разлога „одбројавају дане“ и да су одмах кренуле невероватне приче.

Премијер је подсетио и да му „многи одбројавају дане по разним основама, колико је тешко болестан, када ће да изабере наследника“, и да то слуша већ три — четири месеца.

Према његовим речима, у кратком наредном периоду видеће се да држава нема пардона ни према онима који су њен део данас, нити онима који су њен део били некада, уколико су кршили закон.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала