Полиција ради на случају напада на Миленовићеву

Пратите насTelegramOdyssey
Начелник Управе криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд Драган Кецман изјавио је да је полиција самоиницијативно, из свог делокруга надлежности, реаговала на информацију која је објављена у медијима да је у улазу зграде у којој живи нападнута и претучена чланица Савета за борбу против корупције Мирослава Миленовић.

„Морам да напоменем да овај догађај није званично пријављен надлежним државним органима — полицији и тужилаштву“, навео је Кецман у писаној изјави.

Кецман објашњава да је полиција, након сазнања за тај догађај, изашла на лице места, извршила увиђај и остварила контакт са Миленовићевом, која није била спремна на сарадњу и која није појаснила све околности догађаја.

„Изјавила је само да је са леђа ударена дрвеним предметом по глави од стране непознате особе. Остали смо ускраћени и за одговор на питање зашто случај није пријавила полицији и затражила помоћ надлежне здравствене институције која би констатовала повреде, уколико их има, као и тежину повреда“, указао је Кецман.

Како је додао, полиција је Миленовићевој оставила број телефона на који може да позове у било које време.

Мирослава Миленовић - Sputnik Србија
Нападнута чланица Савета за борбу против корупције

„О свему овоме обавестили смо Прво основно јавно тужилаштво, уз чију координацију и сарадњу поступамо, а по њиховом налогу проследићемо им детаљан извештај“, написао је Кецман.

„Без обзира што Миленовићева не жели да сарађује са полицијом, ми интензивно радимо на овом случају до идентификације и проналаска нападача“, истакао је он.

Према његовим речима, Министарство унутрашњих послова и овим путем позива Миленовићеву да случај пријави надлежним државним органима.

„Такође, полиција је у септембру поступала по пријави госпође Миленовић да је прате непознате особе. У консултацији са надлежним тужилаштвом, које је наложило да се обави још један разговор са њом како би појаснила чињенице у вези са тим догађајем, полиција је госпођи Миленовић упутила позив на који се она није одазвала“, навео је Кецман.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала