Таоци на северу Француске

© maps.google.comRoubaix, France
Roubaix, France - Sputnik Србија
Пратите нас
Непознати нападачи узели су као таоце локалног директора банке и његову породицу у граду Рубе на северу Француске. Према првим информацијама сумњало се да напад има везе са тероризом, али се убрзо испоставило да је реч о разбојништву.

Према писању Ројтерса, полиција је распоређена након извештаја пуцњаве, а деца су међу таоцима.

„Операција је покренута након што су узети таоци“, рекао је извор из полиције агенцији Ројтерс. „Испаљени су хици и насеље је блокирано.“

„Директор банке и његова породица су узети као таоци“, пренео је Ројтерс, позивајући се на локалне полицијске званичнике.

Радио-станица РТЛ преноси да се инцидент догодио након што су осумњичени били заустављени на контролном пункту безбедности.

​Лист „Ла вуа ду норд“ наводи да су непознати нападачи који су узели таоце наоружани „калашњиковима“. Очевици су рекли за дневник да се инцидент догодио на бензинској пумпи око 19.00 часова по локалном времену.

Узимање талаца у граду Рубе, на северу Француске није у вези са тероризмом, говоримо о два пљачкаша који су заустављени од стране полиције, извештава „Њуз ченел“ БФМТВ наводећи локалне власти.

Град се налази на око један сат вожње западно од Брисела.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала