Тужилаштво: Кривични поступак због дестабилизације земље

© Flickr / Joe GratzСудски чекић
Судски чекић - Sputnik Србија
Пратите нас
Српско Тужилаштво поручило је вечерас да ће, у сарадњи са другим државним органима, спречити дестабилизацију земље покретањем одговарајућег кривичног поступка.
Небоша Стефановић - Sputnik Србија
Стефановић: Вучић прошао полиграф

Републички јавни тужилац Загорка Доловац изјавила је за Танјуг да Више јавно тужилаштво у Београду проверава све наводе који су изнети у јавности на рачун премијера Александра Вучића, као и основаност и истинитост кривичне пријаве коју је поднео Александар Корниц.

„Тужилаштво такође захтева да се утврди ко је и са каквим циљем ове информације изнео у јавност. Тужилаштво ће у складу са својим законским овлашћењима заштити уставни поредак и владавину права тако што ће брзо и ефикасно у сарадњи са другим државним органима спречити дестабилизацију земље покретањем одговарајућег кривичног поступка, о чему ће јавност бити благовремено обавештена“, нагласила је Загорка Доловац.

Лист „Курир“ је данас на насловној страни објавио да је премијер Вучић, са још неколико лица, пре двадесетак дана тражио од Корница да лажно сведочи и лажно оптужи власника „Курира“ Александра Родића.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала