Москва: Додатне економске мере против Турске

© Sputnik / Валерий Шустов / Уђи у базу фотографијаКремљ је руски назив за централни део руских средњовековних утврђених градова. Често се означава и најпознатији од свих — московски, подигнут између 12. и 15. века.
Кремљ  је руски назив за централни део руских средњовековних утврђених градова. Често се означава и најпознатији од свих — московски, подигнут између 12. и 15. века. - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски премијер Дмитриј Медведев потписао је указ о спровођењу додатних економских мера против Турске почевши од 1. јануара, саопштено је из кабинета премијерa.

Указом се утврђује списак забрањених видова делатности за турске фирме у Русији, додаје се у саопштењу.

„Потписаним указом утврђен је списак одређених видова послова (услуга), чије извођење је забрањено на територији Русије, од 1. jануара 2016. године, организацијама које се налазе под јурисдикцијом Турске, као и организацијама које контролишу грађани Турске Републике“, наводи се у саопштењу.

Под забраном су се нашле туристичке агенције, хотели и организације које врше посредничке услуге за државне органе Турске.

Према информацијама, на списку су се нашле грађевинске истраживачке, аналитичке, дрвно–прерађивачке предузећа, као и фирме која се баве архитектуром.    

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала