Песков прокоментарисао састанак Путина и критичара Меркелове

© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Уђи у базу фотографијаAccording to Peskov, no one has provided such guarantees to Russia, leading Moscow to take precautionary measures.
According to Peskov, no one has provided such guarantees to Russia, leading Moscow to take precautionary measures. - Sputnik Србија
Пратите нас
Прес-секретар председника Русије Дмитриј Песков изјавио је да не треба тражити „неке завере и планове“ у састанку Владимира Путина и премијера Баварске Хорста Зехофера, који се залаже за укидање санкција Русији.
Канцеларка Немачке Ангела Меркел - Sputnik Србија
Немачка губи стрпљење за политику Меркелове

Прес-секретар председника Русије Дмитриј Песков прокоментарисао је састанак Владимира Путина са премијером Баварске Хорстом Зехофером који је познат као критичар и конкурент немачке канцеларке Ангеле Меркел.

Према речима Пескова, Кремљу је ближи став политичара који се залажу за укидање санкција Русији од става присталица тих мера.

„Став оних који сматрају да треба што пре прекинути политику санкција безусловно је ближи Кремљу од става оних који се залажу за наставак размене санкцијама“, изјавио је он. Притом, Песков је позвао да се састанак Путина и Зехофера не повезује са „неким заверама и плановима“, нагласивши да ће то бити пословна размена мишљења.

Зехофер је познат по томе што је поднео ултиматум Меркеловој са претњом судом, ако не појача граничну контролу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала