У телефону дадиље нису пронађени контакти екстремиста

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаГјулчера Бобокулова, дадиља која је убила четворогодишњу Насту Максимову
Гјулчера Бобокулова, дадиља која је убила четворогодишњу Насту Максимову - Sputnik Србија
Пратите нас
Руски истражни комитет саопштио је да у телефону дадиље која је оптужена за сурово убиство детета нису пронађени бројеви телефона двојице мушкараца, за које се сумња да су међународни екстремисти.

„Информација коју су поједини медији објавили да су у телефону Гјулчере Бобокулове из Узбекистана пронађени контакти екстремиста није истинита“, рекао је портпарол Истражног комитета Русије Владимир Маркин.

Дадиља, Москва - Sputnik Србија
Дадиља: Алах ми је наредио да убијем дете (видео)

Он је апеловао на медије да информацију провере са Истражним комитетом, као и да је та институција једина надлежна да спроводи истрагу о свирепом убиству четворогодишње девојчице.

Поједини медији саопштили су да су у телефону Боболкове пронађени контакти који су повезани са међународном екстремистичком групом, а са којима је дадиља последњи пут имала контакт управо на дан убиства детета.

Руске власти су у понедељак подигле оптужницу против дадиље осумњичене за убиство четворогодишње девојчице, након што су локални медији објавили шокантне снимке жене у црном, како у близини станице метроа на северозападу Москве држи у руци одсечену дечју главу.


Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала