Кад „Мерцедес“ честита „Бе-ем-веу“ (видео)

© AFP 2023 / ARMIN WEIGEL /BMV
BMV - Sputnik Србија
Пратите нас
Немачки произвођач аутомобила „Мерцедес бенц“ објавио је у част стогодишњице рада свог главног конкурента „Бе-ем-веа“, промотивни видео-снимак у којем захваљује тој немачкој компанији на постојању и конкуренцији.

„Хвала вам за сто година конкуренције. Првих 30 година је за ’Мерцедес бенц‘ ипак било помало досадно“, наводи се у снимку.

Тако је „Мерцедес“ не само честитао годишњицу свом ривалу већ га је и подсетио на чињеницу да су се они („Мерцедес“) на тржишту појавили 30 година раније.

Објављени снимак није прва честитка ове компаније „Бе-ем-веу“.

БМВ - Sputnik Србија
Бе-ем-ве будућности (видео, фото)

Компанија је раније објавила да ће сви запослени у „Бе-ем-веу“ од 8. до 13. марта моћи бесплатно да улазе у „Мерцедесов“ музеј у Штутгарту, најављујући да ће за оне који у музеј долазе „бе-ем-веом“ бити обезбеђено посебно паркинг-место, близу улаза.

Немачки произвођач аутомобила „Бе-ем-ве“ обележио је 7. марта 100 година рада. Компанија је са радом почела 1916. године, а првобитна специјалност била јој је производња авиона. Производњу аутомобила започиње тек 12 година касније, када је избацио своју прву линију „дикси“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала