Грен Сент – од фестивала до мигранатског кампа

Пратите нас
Камп Линијер отворен је пре две недеље. Познат је као први хуманитарни камп у Француској. Изграђен је уз велику буку и веру у будућност, на иницијативу управе Грен Сента, уз финансијску подршку „Лекара без граница“.

Камп Линијер отворен је пре две недеље. Познат је као први хуманитарни камп у Француској. Изграђен је уз велику буку и веру у будућност, на иницијативу управе Грен Сента, уз финансијску подршку „Лекара без граница“.

Та организација управљање кампом постепено предаје асоцијацији „Утопија 56“ што је прилично необично, с обзиром на то да је та асоцијација позната превасходно по организовању празничних догађаја.

© Фото : Новикова Наталья СергеевнаКако би се дошло у камп, потребно је проћи капију која подсећа на капију Иштар, на југу Грен Сента.
Како би се дошло у камп, потребно је проћи капију која подсећа на капију Иштар, на југу Грен Сента. - Sputnik Србија
1/9
Како би се дошло у камп, потребно је проћи капију која подсећа на капију Иштар, на југу Грен Сента.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаЏастин је такође променио боју на сунцу — заједно са својим поклоником који је желео да остане анониман.
Џастин је такође променио боју на сунцу — заједно са својим поклоником који је желео да остане анониман. - Sputnik Србија
2/9
Џастин је такође променио боју на сунцу — заједно са својим поклоником који је желео да остане анониман.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаУбити време и показати се: група уметника и научника планира да организује концерте и да приказује филмове за мигранте.
Убити време и показати се: група уметника и научника планира да организује концерте и да приказује филмове за мигранте. - Sputnik Србија
3/9
Убити време и показати се: група уметника и научника планира да организује концерте и да приказује филмове за мигранте.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаСве подсећа на мисао о бекству — чак и графити на зидовима кухиње.
Све подсећа на мисао о бекству — чак и графити на зидовима кухиње. - Sputnik Србија
4/9
Све подсећа на мисао о бекству — чак и графити на зидовима кухиње.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаДанил и његова пријатељица се надају да ће се домоћи Енглеске, а можда и да ће отпутовати даље — „Иншалах“.
Данил и његова пријатељица се надају да ће се домоћи Енглеске, а можда и да ће отпутовати даље — „Иншалах“. - Sputnik Србија
5/9
Данил и његова пријатељица се надају да ће се домоћи Енглеске, а можда и да ће отпутовати даље — „Иншалах“.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаДеца се играју, мушкарци играју фудбал — постоји могућност да се човек опусти, нема више оне безумне напетости као у кампу Басрош.
Деца се играју, мушкарци играју фудбал — постоји могућност да се човек опусти, нема више оне безумне напетости као у кампу Басрош. - Sputnik Србија
6/9
Деца се играју, мушкарци играју фудбал — постоји могућност да се човек опусти, нема више оне безумне напетости као у кампу Басрош.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаОни су све изгубили. У кампу руководство затвара очи на куповину: говеђи котлети, цигарете и кока–кола. Ту је чак и берберин — посао му цвета.
Они су све изгубили. У кампу руководство затвара очи на куповину: говеђи котлети, цигарете и кока–кола. Ту је чак и берберин — посао му цвета. - Sputnik Србија
7/9
Они су све изгубили. У кампу руководство затвара очи на куповину: говеђи котлети, цигарете и кока–кола. Ту је чак и берберин — посао му цвета.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаПрошле ноћи је Вали повредио колено када је пао бежећи од полиције.
Прошле ноћи је Вали повредио колено када је пао бежећи од полиције. - Sputnik Србија
8/9
Прошле ноћи је Вали повредио колено када је пао бежећи од полиције.
© Фото : Новикова Наталья СергеевнаРучак поред јурте у којој ће бити школа. Асоцијација САЛАМ која активно ради у кампу, дели храну и одећу.
Ручак поред јурте у којој ће бити школа. Асоцијација САЛАМ која активно ради у кампу, дели храну и одећу. - Sputnik Србија
9/9
Ручак поред јурте у којој ће бити школа. Асоцијација САЛАМ која активно ради у кампу, дели храну и одећу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала