Сиријац на фотографији са Меркеловом није терориста

© Фото : youtube/Best NewsАнгела Меркел
Ангела Меркел - Sputnik Србија
Пратите нас
Сиријац на фотографији са немачком канцеларком Ангелом Меркел није један од терориста који стоје иза последњих напада у престоници Белгије, саопштио је немачки портал „ММ Њуз“.

Медији су раније објавили информацију да је, фотографишући се са избеглицама које су стигле у Европу, Ангела Меркел направила селфи са једним од бриселских терориста.

Информације о томе појавиле су се пошто је објављен лик Наџима Лахрауија који је осумњичен да је организовао терористички напад на бриселском аеродрому 22. марта.

Полиција учествује у потрази у Бриселу општини Шарбек 25. марта 2016. године - Sputnik Србија
Брисел: Терориста рањен и ухапшен, имао експлозив код себе (фото)
 

Младић на фотографији са Меркеловом је 18–годишњи Анас Мондамани којег је прихватила берлинска породица, саопштила је за „ММ Њуз“ берлинска ауторка Керстин Хак која познаје ту породицу. 

Две експлозије одјекнуле су на међународном бриселском аеродрому 22. марта. Трећа експлозија догодила се нешто касније у вагону метроа на станици Малбек.

У нападима је погинула 31 особа, а 340 људи је рањено. Одговорност за напад преузео је ДАЕШ. 

Полиција је објавила фотографију терористе Наџима Лахрауија 25. марта, а тужилаштво је истог дана изјавило да је управо он активирао експлозивну направу на аеродрому.

Након проучавања снимка, корисници друштвених мрежа приметили су да он личи на човека који се види на селфију са Ангелом Меркел.

Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала