Просидба од које се добија аритмија

© Flickr / V ThreepioМлада са секиром
Млада са секиром - Sputnik Србија
Пратите нас
Полиција у Санкт Петербургу ухапсила је младића после, у најмању руку, чудне просидбе — човек је провалио у продавницу одеће носећи секиру и букет цвећа мислећи да се његова вољена налази тамо.

Један младић који је носио секиру и букет цвећа провалио је у продавницу одеће у Санкт Петербургу како би запросио вољену коју није видео десет година.

Руска лепотица - Sputnik Србија
Зашто Рускиње толико желе да се удају

Међутим, испоставило се да је млада дама коју је видео у продавници потпуни странац, што је озбиљно разбеснело ђувегију са секиром.

„Хулиган се разбеснео кад је видео непознату девојку у продавници. Почео је да витла секиром и да захтева од непознате девојке да позове његову драгу“, саопштила је полиција.

Занимљив детаљ је да се човек представио као Жофри, алудирајући на лик Жофрија де Пејера из француског романа „Анжелик, маркиза анђела“, Ане и Сержа Голона.

Његово право име је Павел, међутим, одлучио је да га промени у Жофри кад је приметио да његова вољена саосећа са ликом из серије о Анжелик.

Полиција је ступила у контакт са њом и сазнала да су се њих двоје срели само једном и то пре десет година. Разменили су бројеве телефона и од тада се нису видели.

Павел јој је, међутим, редовно слао поруке, а пре неколико недеља је признао да је воли. Био је упоран и одлучан, а девојци је запретио да ће је убити ако га одбије, и да ће после тога починити самоубиство.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала