На интернету се појавио снимак са места пада сиријског авиона МиГ-23 (видео)

© Sputnik / Dmitriy Vinogradov / Уђи у базу фотографијаМИГ-23, авион сиријске авијације на аеродрому Хама у близини града Хаме
МИГ-23, авион сиријске авијације на аеродрому Хама у близини града Хаме - Sputnik Србија
Пратите нас
Новинска агенција „Амак“, лојална терористичкој организацији ДАЕШ, објавила је видео-снимак са места на коjе се наводно срушио сиријски војни авион „МиГ-23“ у предграђу Дамаска, јавио је РТ.

На снимку се види олупина авиона, а неки његови делови горе. Поред олупина пролазе људи у црној одећи, са капуљачама и наочарима за сунце. Међутим, нису потврђене информације да ли је овај снимак заиста са места пада авиона.

Осим тога, портал који се бави мониторингом акција терориста, „Терор монитор“, објавио је фотографију пилота срушеног сиријског авиона.

​Припадници терористичке групе ДАЕШ данас су објавили да су заробили пилота сиријског војног авиона који се срушио у предграђу Дамаска, пренео је телевизијски канал „Скај њуз Арабија“.

„Припадници ДАЕШ-а изјавили су да су заробили пилота војног авиона који се срушио у предграђу Дамаска“, наведено је у саопштењу телевизије.

Агенција Ројтерс јавила је да је пилот Азам Еид из града Хаме заробљен након што се падобраном спустио близу места пада авиона, источно од Дамаска.

Раније су припадници самоодбране јавили да је сиријски војни авион „МиГ-23“ пао у петак ујутру у делу који контролишу припадници ДАЕШ-а, након полетања са аеродрома Дмејр, источно од Дамаска.

Након што се сазнало за инцидент, саопштено је да се авион највероватније срушио због техничких проблема. 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала