https://sputnikportal.rs/20160616/udaranje-japanci-mesenje-nindza-1106513514.html
Само у Јапану: Он није кувар, он је самурај!
Само у Јапану: Он није кувар, он је самурај!
Sputnik Србија
Мицуо Накатани, јапански кондитор, до савршенства је довео вештину прављења мочија, националног жвакаћег слаткиша који се прави од пиринча. Док један кувар... 16.06.2016, Sputnik Србија
2016-06-16T10:12+0200
2016-06-16T10:12+0200
2016-06-16T12:00+0200
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/110651/35/1106513532_0:26:1142:672_1920x0_80_0_0_fade15445040cb2dbb37444176b52bb7.jpg
Sputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2016
Sputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Вести
sr_RS
Sputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/110651/35/1106513532_14:0:1127:699_1920x0_80_0_0_c51fb9d830d23c2a319e069a06ac681d.jpgSputnik Србија
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
видео-клуб
Само у Јапану: Он није кувар, он је самурај!
10:12 16.06.2016 (Освежено: 12:00 16.06.2016) Мицуо Накатани, јапански кондитор, до савршенства је довео вештину прављења мочија, националног жвакаћег слаткиша који се прави од пиринча. Док један кувар мочи удара чекићем, други га невероватном брзином удара шаком.
Мицуо Накатани у стању је да удари мочи три пута у секунди!
Он је нагласио да је свакодневна и предана вежба једини начин да се дође до тог нивоа прављења мочија. Ако уопште имате храбрости да се „тркате“ са чекићем.