Пуцано из кола на полицију у Џорџији

© Fotolia / Dominik HerzПолиција САД
Полиција САД - Sputnik Србија
Пратите нас
Полиција града Розвелa, који се налази близу Атланте, престонице америчке савезне државе Џорџија, ухапсила је 21-годишњег мушкарца који је пуцао на полицајца из аутомобила у покрету.

АП наводи да нападач није успео да погоди полицајца, који је прво мислио да су у питању петарде, а онда схватио да се ради о мецима. Поред оптужбе за напад на полицајца, нападач ће бити оптужен и за крађу аутомобила, поседовање дроге метамфетамина, као и бежање пред полицијом.

Мушкарац пуцао на полицајце у Џорџији

Агенција преноси да полиција Розвела није могла да каже да ли ова пуцњава има везе са синоћњим убиствима полицајаца у Даласу која су се десила само пар сати пре овог напада.

Власти града Валдосте на југу Џорџије данас су објавиле да је неидентификовани мушкарац пуцао на полицајца на паркингу, на шта је овај узвратио ватром.

АП преноси да није објављено да ли је неко рањен током овог обрачуна. Полиција је јутрос позвана да истражи наводе о оштећивању имовине када је полицајац на паркингу стамбеног комплекса наишао на човека са којим је дошло до размене ватре.

Портпаролка градских власти Валдосте Саманта Метјуз није желела да износи детаље, а АП наводи да је у току истрага о пуцњави.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала