Зашто су Британци порно-диви честитали премијерску функцију (фото)

© REUTERS / Stefan Wermuth, Facebook/Teresa MayБудућа британска премијерка Тереза Меј и звезда порно индустрије Тереза Меј
Будућа британска премијерка Тереза Меј и звезда порно индустрије Тереза Меј - Sputnik Србија
Пратите нас
Ко ће живети на броју 10 у Даунинг Стриту — Тереза са „х“ или без њега (енг. Theresa/Teresa), било је питање које је усијало друштвене мреже у Великој Британији. Неки Британци су уочи њеног ступања на дужност нову премијерку Терезу Меј помешали са познатом порно-звездом Терезом Меј. Разлика је била у слову „Х“.

Дива филмова за одрасле је врло брзо добила нових хиљаду пратилаца на Твитеру, чим је најављено да је извесно да ће Тереза Меј бити друга жена премијер Уједињеног Краљевства.

​Ова вест изазвала је праву бујицу честитки на друштвеним мрежама за Терезу глумицу.

​She is probably more popular than Michael Gove. https://t.co/e0RAKQ3okd

​Пажња коју је изазвала у виртуелном свету била је толика да је Тереза глумица морала да промени свој профил на Твитеру.

​Just for a second, I thought I'd uncovered a massive political scandal… https://t.co/RTOh3UuFww

„Ја сам британски гламурозни модел, а не премијер“, написала је на новом профилу.

​Тереза глумица је одговорила на низ порука на Твитеру рекавши како јој се учинило занимљивим да је толико људи помеша са такође славном имењакињем из света политике.

​Упркос чињеници да се бави потпуно другачијом врстом посла, чини се да је Тереза глумица брзо стекла репутацију која иде уз новоизабрану премијерку која важи за тврдог преговарача.

​У међувремену, успела је да пронађе начин да своју новостечену популарност искористи, што је изазвало позиве да своју садашњу професију промени.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала