Аргентински уфолог открио ванземаљске пирамиде у Пацифику (видео)

© Фото : pixabayНЛО
НЛО - Sputnik Србија
Пратите нас
Аргентински уфолог Марсело Ирасуста изазвао је забринутост загонетним открићем на дну Тихог океана. Tеорије о пореклу открића варирају између палог НЛО објекта до остатака древне цивилизације.
времеплов - Sputnik Србија
Како путовати кроз време?

Неустрашиви аргентински истраживач специјализован за ванземаљске облике живота пронашао је, како тврди, НЛО у Тихом океану у близини обала Мексика.

Марсело Ирасуста, уфолог са неколико проналазака, пронашао је свој најновији неидентификовани објекат користећи претраживач „Гугл“. На снимку објављеном на „Јутјубу“ речено је да је дуг 5,5 километара и личи на авион.

Ирасуста је изјавио да је то „НЛО под водом“, иако остали уфолози нису сигурни да фотографије показују некадашњи летећи објекат.

Његов колега, истраживач ванземаљаца Скот Воринг, који је написао неколико књига на ову тему, рекао је аргентинској новинској агенцији „Телам“ да он на фотографији види пирамиду.

„То је савршено обликована пирамида висине веће од 14 километара“, изјавио је Воринг.

Овај истраживач изјавио је да је пирамида „већа од свега познатог“ и толико је импресивна да мора да ју је саградио неко са друге планете.

„Само ванземаљци би могли да направе овако нешто“.

Воринг је признао да постоји извесна доза неизвесности о ванземаљском пореклу објекта, али се слаже да је Ирасустино откриће занимљиво.

​„Чак и ако то није НЛО или нешто што су користили ванземаљци, ради се о великом открићу.“

Видео-снимак „пирамиде“ прегледало је више од 405 хиљада корисника „Јутјуба“ и, осим о НЛО, подстакао је низ теорија о свом пореклу.

„Телам“ извештава да неки сматрају да објекат представља остатке митске земље Атлантиде коју је описао антички филозоф Платон, док други кажу да је то зграда коју су изградиле мајанска или астечка цивилизација.

Марсело Ирасуста, који је први објавио о овом открићу је уфолог-ветеран. Почетком ове године објавио је снимак за који тврди да показује ванземаљске базе на Месецу и Марсу.

Плашт невидљивости, Хари Потер и камен мудрости - Sputnik Србија
Као у „Харију Потеру“: Можемо ли да будемо невидљиви

За Ирасусту и његове пратиоце, чини се да снимак са „Гугла“ показује две ванземаљске базе. Оне личе једна на другу, што је Ирасусту и његову колегиницу Сандру Елену Андраде натерало да позову НАСА да испита могућност да тамо постоји ванземаљски облици живота.

​„Шокантно откриће које је изазвало невероватне дискусије на интернету. Шта ће учинити НАСА? Да ли ће покушати да пружи прихватљиво објашњење или ће прећутати о овом доказу“, написала је Андраде која је поставила снимак на Јутјуб. 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала