Наоружани мушкарац се затворио у немачком ресторану (видео)

© AP Photo / Daniel RolandСнајперисти немачке специјалне полиције у Сарбрикену у Немачкој.
Снајперисти немачке специјалне полиције у Сарбрикену у Немачкој. - Sputnik Србија
Пратите нас
Наоружани мушкарац се забарикадирао у ресторану у граду Зарбрукену на западу Немачке. Елитна полицијска антитерористичка јединица планира да упадне у зграду, наводи „Билд“.

Антитерористичка полицијска јединица ускоро ће упасти у зграду, наводи лист.

„Билд“ је приказивао уживо снимке са места догађаја, на којима се види да је улицу блокирао кордон полиције и да су присутна полицијска возила.

Наоружани мушкарац обливен крвљу, наредио је особљу ресторана „Дубровник“ у центру града да напусти локал и он није узео таоце, пише „Билд“.

Полицијски званичник рекао је за Ројтер да тај мушкарац највероватније има психички поремећај и да нема разлога да се тај инцидент повезује са тероризмом.

Он је, највероватније, зет власника ресторана, додао је извор у полицији. Пореклом је из Македоније, али већ дуго живи у Немачкој.

„Покушавамо да успоставимо контакт са њим, али он то одбија“, изјавио је представник полиције и потврдио да на месту инцидента ради специјална група психолога и преговарача, као и да је део града блокиран.

„Он тамо седи и ћути“, додао је полицајац.

Према његовим речима, идентитет мушкарца је познат, он је становник Зарбрукена и има 43 године. Представник полиције је такође потврдио да „у локалу нема других људи“. 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала