Двоструки срећник: Спасен из авиона и добио на лутрији

© Фото : PixabayДолари
Долари - Sputnik Србија
Пратите нас
Након што је неповређен спасен из запаљене олупине авиона компаније „Емирати”, који је принудно слетео на аеродром у Дубаију, Мухамед Башир се већ сматрао срећником, али му је недуго потом јављено и да је добио милион долара на лутрији.

„Рекао сам им: ’Немојте да се шалите!‘, а они су ми одговорили: ’Не шалимо се, ви сте срећни добитник‘“, рекао је уз смех тај 62-годишњи Индијац, који ради у ауто-лакирници у Дубаију, а пренела агенција АП.

Башир је јуче освојио милион долара на лутрији „Дубаи дјути фри миленијум милионер“, а срећку је купио 6. јула, мало пре него што се укрцао на лет за свој родни град у индијској савезној држави Керала, Паликал.

59. коло игре на срећу Лото - Sputnik Србија
Лото афера: Да ли компјутер игра на срећу?

Он каже како мисли да је то био 70. пут да је покушао да добије на тој лутрији.

Ипак, Башир је можда имао још више среће кад је избегао смрт у авиону са 300 путника на лету ЕК521, којим се 3. августа враћао из Индије у Дубаи.

Он наводи да је лет протекао нормално све док „боинг 777-300“ није покушао да слети на Међународни аеродром Дубаи, најпрометнији аеродром на свету.

Авион је ударио у писту, одскочио и затим опет ударио о тло. Кабина авиона се убрзо напунила димом, а авион се зауставио у месту.

Башир је изашао кроз излаз за ванредне ситуације и спустио се по тобогану на надувавање, а затим се окренуо и видео како авион гори, док путници беже. Он истиче да је видео кад је дошло до експлозије, у којој је страдао ватрогасац који је гасио пожар.

Срећни Башар наводи да је задивљен што су сви путници успели безбедно да изађу из авиона.

„То је заиста чудо. Хвала Богу и хвала пилоту“, истакао је он.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала