Додик: Све што чинимо је у складу са законима

© Sputnik / DRAGAN KUJUNDZICПредседник РС Милорад Додик
Председник РС Милорад Додик - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник РС Милорад Додик изјавио је данас да у Републици Српској постоји јединство у намери да се одбрани Дан РС, те поручио да се у том погледу настављају активности.
Милорад Додик, Александар Вучић и Томислав Николић - Sputnik Србија
Николић и Вучић против референдума у РС

Он се након састанка са државним врхом Србије захвалио председнику Томиславу Николићу и премијеру Александру Вучићу на томе што су представници Срба из БиХ били у прилици да се упознају са ставовима државног руководства Србије.

„Став Републике Србије је да се неће мешати, ни подржавати, али ни оспоравати одлуку коју доносимо у РС, а да је на нама да оценимо све опасности и све проблеме које евентуалне одлуке које доносимо у РС могу изазвати“, поручио је Додик.

Власт РС одговорна је за све одлуке које се доносе у Републици Српској, поновио је Додик, додајући да РС сматра да је све што чини у складу са законима, али да исто тако сматра да постоје одређене спекулације у вези са правима РС и оним што је Дан РС. 

„Република Српска је јединствена у намери да се одбрани Дан РС и у том погледу ће наставити даље активности“, закључио је Додик.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала