Клинтонова би пре ручала са Путином, него са Трампом

© AFP 2023 / JIM WATSON„Мислим да државник у најмању руку треба да има главу. У изградњи међудржавних односа не треба се руководити емоцијама, већ фундаменталним интересима својих земаља“.
„Мислим да државник у најмању руку треба да има главу. У изградњи међудржавних односа не треба се руководити емоцијама, већ фундаменталним интересима својих земаља“. - Sputnik Србија
Пратите нас
Кандидаткиња за председницу САД из Демократске партије Хилари Клинтон пре би ручала са руским лидером Владимиром Путином, него са својим конкурентом у борби за шефа државе републиканцем Доналдом Трампом, дошли су до закључка новинари који су летели са њом и њеним предизборним штабом у авиону, пише „Дејли мејл“.
Капитол, седиште Конгреса Сједињених Америчких Држава - Sputnik Србија
Америчке демократе позивају на збијање редова против Русије

У САД постоји забава када новинари који прате одређеног политичара, а који седе на другом крају авиона, покушавају да добаце до њега поморанџе на којима је написано питање. Овог пута до Клинтонове је „дошла“ поморанџа са питањем са ким би радије вечерала. Понуђени одговори су били: Путин или Трамп.

Воћку је ухватио њен прес-секретар Ник Мерил. Он је заокружио одговор „Путин“, након изјаве Клинтонове да је она „једанпут вечерала са страним лидером“, пише „Дејли мејл“.

Клинтонова је више пута оптуживала руске специјалне службе за умешаност у хакерске нападе на сервере Демократске странке САД. Осим тога, она је критиковала Трампа да подржава председника Русије.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала