Додик: Они који имају подршку народа могу да направе највише

© AFP 2023 / ELVIS BARUKCICПредседник Републике Српске Милорад Додик
Председник Републике Српске Милорад Додик - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Републике Српске Милорад Додик задовољан је што се локални избори одвијају у фер и коректној атмосфери, а грађанима Републике Српске пожелео је срећну и добру будућност.

Додик је новинарима након гласања рекао да грађани заслужују да имају фер и поштене изборе без икаквих малверзација и спекулација, те да их позива да до краја дана остану доследни демократским капацитетима како би се избори спровели на одговарајући начин.

Избори у БиХ: Велики пораз Бакира Изетбеговића

„Данас Република Српска гласа на локалним изборима. Желим свим грађанима срећну и добру будућност“, поручио је Додик.

Ови су избори важни, јер ће грађанима омогућити да добију власт коју подржавају, поручио је Додик, додавши да је несумњиво да они који имају подршку народа могу да направе највише.

Додик је изразио задовољство што је изборна кампања протекла мирно и без ексцеса, наводећи да РС показује своје демократско и здраво лице, и да је то оно што је најважније.

Иначе, Додик је гласао пре него што су новинари успели да га фотографишу, а на питање зашто је одлучио да гласа без присуства медија, рекао је да је то техничка ствар, да новинаре поштује и да се вратио да дâ изјаву.

„Ево, вратио сам се да дам изјаву, никакве друге прича нема“, рекао је Додик.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала